Monday, 1 December 2014

Petua merawat kenan gatal

last week tengok keyword ade org search "bomoh gatal"
haipppp hahah..
mesti sebab pernah tulis entry kenan adik hana tu kot..
by the way setakat hari ini adik hana dah tak gatal2 lagi, Alhamdulillah..
meh kita senaraikan ilmu merawat kenan yg kita dah cuba,,
1) Petua dari nenek
Bangun pagi, mami tekan ibu jari ke lelangit lepas tu golek2 kat ibu kenan sambil selawat 7 kali dan doa minta Allah sembuhkan kenan adik hana. 
2) Petua dari rakan blog
Baca dari surah Al -Baqarah,ayat 243
dekat "ulufun" tu ulang 3 kali.(saya baca sampai hadzaralmaut) sambil buat gaya cubit buang ibu kenan dan doa minta Allah sembuhkan kenan. 
3) Bawak pegi jumpa bomoh kenan
Dekat kg tokpa ade bomoh kenan nama pak adik. Pak adik guna minyak masak golek2 dekat ibu kenan sambil selawat (7 kali kot sbb kejap je) 
4) Mandikan dengan CMD dan sapu dengan herbal blend Shaklee.
Rawatan yang memberi kesan paling signifikan adalah lepas jumpa pak adik.
Lepas tu adik hana dah x menggaru langsung dah,,
huwaaa Alhamdulillah..
Apa beza petua lain same je kenapa yg lain x memberi kesan?
Satu je beza yg mami dapat rumuskan
TAHAP KEYAKINAN SI PEMBUAT
mami yakin level budak darjah satu, pak adik yakin level phd..
hihih
selamat mencuba ye kepada yg google cari petua rawat kenan tu ☺
kalau nak cuba bt sendiri, buat dengan yakin level phd yeahh..

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne,

Followers