Thursday, 22 December 2016

Makin lama makin sensitif

Apa yang sensitif?

Perut kite ni haa. Seingat imm, zaman sekolah dulu boleh je makan pedas, (walaupun sambil air hidung menjejeh kahkah).

Sekarang takleh makan pedas lansung la. Perut terus nak meragam. Semalam makan roti dengan tuna cili je. Tengah malam terus datang rasa memulas perut. Sampai ke pagi ni pun still rasa tak selesa lagi.

Owhh by the way, hasil makan lecithin dan ESP Shaklee selama hampir sebulan, imm rasa perut kite memang dah kempis sikit. Dah tak macam ibu pregnant 5 bulan dah hihi. Nanti kite nak ukur lah.

Notakecil :
Lecithin boleh membantu bakar lemak
ESP bantu kurangkan lapar

Budak yang suka kemam bibut

Okeh nak pegi menjual kejap. Orang nak collagen powder. Semua pakat kejar beli borong sebab bulan ni ada promo.

Jya nee

-imm, 0179191671-


Followers