Friday, 30 December 2016

Baibai 2016, haihai 2017

Jumaat terakhir 2016. Lusa dah masuk tahun 2017.

Normally tahun2 lepas kak imm tak pernah beria pun nak berazam tahun baru bagai hihi. Tapi tahun ni semangat nak memajukan diri tu berkobar lain macam sikit so tahun ni kite ada azam tahun baru yeayy.

Azam kak imm ialah nak reinstall myself my 20 years old version of me physically, mentally and spiritually. Zaman umur 20-an, kak imm sangat egernetic, sangat positif, sangat berdikari.

Kak imm dah penat bersantai tanpa halatuju. Moga tahun 2017 jadi kebangkitan untuk kak imm jadi somebody. So I need my jiwa muda balik, but of course dengan suntikan kematangan.

Nampak tak kite tengah berkobar2 ni? Hahaha

Impian terjauh, kak imm nak jadi surirumah kaya raya. Kaya harta, kaya ilmu, kaya jiwa, kaya agama lah. Impian terdekat, kak imm nak consistantly achieve gaji surirumah 4~5angka tahun 2017 ni, insyaAllah.

So, apa azam tahun baru kawan2? Kak imm doakan tahun 2017 jadi tahun terbaik untuk kita semua insyaAllah.

Selamat tahun baru semua.

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne

Followers