Sunday, 1 January 2017

PROMO BULAN INI : VIVIX

Stress sikit lepas dengar berita goldbar powergold pun dah kena cas gst.

Tapi takpe, shaklee dah hiburkan hati kite dengan promo #vivix.


Bonus jual vivix kang kite guna buat cover cas gst beli emas.

Owh btw, promo bulan ni sangat best.
- Dapat vivix harga murah
- Dapat free keahlian
- Dapat free postage
- Dapat pwp shaker shaklee yang comel (sape taknak bagi kite pelisss haha)
- Bulan depan dapat bonus RM 30++

Paling best dapat jadi protege grup hebat #RYG dan #D2DTeam. Sales Dec kami RM 900k tau dak.

Bulan ni target sales RM SEJUTA. Jomlah sama2 dapat tempias sales gemok bonus buncitss hihi.

Whatsapp kak imm,
0179191671

Satu haribulan satu dua puluh tujuh belas

Semalam sebelum tidur dah niat nak bangun ambil gambar matahari 1hb. Sekali hujan lebat angin taufan menjelma hihi.

So, takde gambar matahari new year ye tahun ni. Tapi ada video angin membadai (la sangatt) pokok jiran sebelah.


Harini en suami pegi daftar tadika aichan. Anak kite dah 6 tahunnnn, dah sekolaahhh. Cepatnya masa berlalu. Tiba2 rasa macam tuanyaa haha.

So, esok akan bermula rutin mengambil anak sekolah, pagi2 ayahnya yang drop on the way pegi keje.

Kak imm tak pernah drive dengan anak2 je, so agak cuak juga membayangkan hari esok. Dah suruh en suami pasang baby seat. Aqil sila bagi kerjasama.

Okeh nak pegi tadah air hujan, rumah kite takde air sejak semalam. Hahaha

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne

Followers