Friday, 6 January 2017

Vivix - Anti radang

Vivix boleh bertindak sebagai Anti-radang (anti-inflammatory)

Maka dalam kes  penyakit:

Osteoarthritis-->radang pada sendi lutut


Semua yang ada bengkak, sakit, limited movement, merah-->tanda keradangan
boleh ambil vivix.

Contoh sakit yang ada keradangan seperti gout, luka, terseliuh, patah, lepas operation dan lain-lain

Sakit gigi juga jenis sakit keradangan, so ambik vivix boleh hilangkan sakit untuk sementara dan lepas tu sila jumpa dr gigi


Kekebasan pada sendi ketika sejuk juga boleh ambil vivix. Vivix meningkatkan pengaliran darah dan akan jadi panas, so kebas dan sakit akibat sejuk akan hilang.

Lepas operation sesuai tak vivix?

Yes, sangat sesuai. Apabila ada organ atau kulit dipotong, ada luka, ada bengkak, maka sangat sesuai ambil vivix untuk hilangkan bengkak dan cepatkan penyembuhan luka.

Selain itu vivix sesuai untuk pesakit slip disk. Slip disk adalah masalah keradangan pada tulang belakang. Vivix boleh membantu mengurangkan radang dan membaiki kerosakan pada saraf yang mengalami slip disk.


sumber : kelas online RYG

Ok setel nota point anti radang. Vivix ada banyaakkk kegunaan so ada lagi 9 point yang bakal kak imm update hehe. Lets follow me.

By the way, bulan ni ada promo vivix ye korang. Jangan tangguh2, cepat consume, cepatlah kesannya. Semakin sihat ceria lah kite😘

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne

DAH TAKMAU ZALIM KEPADA DIRI SENDIRI

Dulu kak imm takde masalah kulit sangat, just keluar jerawat remaja masa nak period camtu je la.

ni tulus mulus gile zaman banyak duit pakai sk2 hahaha
So, kak imm consider muka kita okei je lah takpayah beria sangat nak pakai skincare itu nak makan supplement ini.

Preggykan aichan, masih okei glowing2 lagi hihi
Sehinggalah fb tunjuk memory 6,7 tahun lalu!

Kak imm compare muka kak imm 6 tahun lepas dengan setahun dua lepas, rasa macam

OMG, APE AKU DAH BUAT DEKAT MUKA AKU NI!!!

Anak 2, dah start kusam
Down gile wehh, dengan kulit kusam gile dah macam nenek kebayan. Sedih gile tau

Yang ni memang klimaks, dah macam mocik umur lewat 40an dah😭

Ade tau ritu orang kata, alahh memang dah tua, nak awet muda buat ape lagi?

Eeehhh 30an belum tua lah hahaha.

Bagi kak imm, kalau tak nampak muda remaja pun, biarlah kulit kita menggambarkan usia sebenar kita,

Alhamdulillah start December ritu kak imm mula ambik vivix dan collagen, muka kak imm getting better.

Yeayy muka dah waayyyy better dari muka maklampir

Letak sebelah2 camni rasa nak nangis, mula2 nangis sedih sebab macam maklampir, pastu nangis terharu sebab kulit kembali glowing macam zaman anak dara hihuhu

So, sape yang rasa takperlu consume supplement tu, mohon jangan kejam terhadap diri sendiri.

Kulit dan badan kita berhak kelihatan seperti usia kita tau.

Jangan sampai umur baru 30-an, tapi nampak macam mocik umur akhir 40-an. Sedih kulit kite diperlakukan begitu tau.

Jom sayangi diri sendiri.

Promo vivix bulan ni, memang masa terbaik untuk anda mula membelai diri kembali.

Psst :
#RYG ada buat kempen CHERISH THEM tau bulan ni, so kak imm nak ajak suami2 hadiahkan sebotol vivix kepada isteri tersayang.

Kalau isteri kita cantik suami juga yang sejuk hati kan😘

Whatsapp kak imm, 0179191671

#cherishthemryg #promovivix

Jyaa mata ne

Followers