Sunday, 8 January 2017

Semangat membara di jiwa

Semalam master kami anjurkan seminar offline untuk Rich Young Group buat julung2 kalinya.

Korang ada master mantap macam ni?

Huuu sesungguhnya kak imm bangga gile dapat join ryg. Master kitorang adalah bisneswoman yang tersangat bijak bestari brilliant beuty with brain. Haaa melambung2 kak imm puji hehe, tapi memang betul. Master cip memang layak dapat pujian camni sebab memang betul sifat2 dia gitu.

So semalam master cip buat seminar topik 20 cara marketing untuk boost bisnes kita ke tahap kebabommm.

Kak imm kecewa jugak sebab takleh join, tapiiii master cip nak bagi semua anak buah dia dapat ilmu macam yang peserta seminar semalam dapat, so dia buat CD kejadian semalam okehh. Brilliant sungguh la dr cip ni.

Oh by the way master cip kami tu doktor perubatan okeh. Dah resign untuk serius berbisnes shaklee and income shaklee dia sekarang dah cecah RM 50k sebulan.

Dan kelebihan lagi kami dok bawah didikan dia, kami punya ilmu vitamin dah macam ilmu doktor2 dah. Memang kami ditrain untuk consult customer dengan cara terbaik untuk membantu merawat masalah customer. Bukan setakat juai2 vitamin ye, kami akan bagi nasihat yang betul2 tepat untuk masalah kesihatan tuan puan. Gituuu.

Dan Dr Cip juga very business minded person. Adaaa je idea dia bagi kat kami untuk marketing dan tingkatkan sales kami. Hasilnya, bonus kak imm pun cecah 4angka bulan lepas hihi Alhamdulillah.

Wahhh berkobar2 entry kak imm harini ye. Takdapat pergi sobbs, tapi mari hiburkan hati dengan layan gambar seminar semalam.

bestnya korang dapat pegi seminar ramai2

ironlady dr cip dengan tops leader. 



ni baju rasmi group kami

siap ada sesi leleh2 air mata lagi 😭

Gagah master kami bagi talk. Tengah preggy 5 bulan pun gagah cenggini. Makan ape nii?
"Vivix la ape lagi hihi"

Aaa one fine day kak imm pulak nak gambar2 dgn dr cip

Fuuu semangat kan. Tak sabar nak dapat cd nak menonton cerita seminar ni hihi.

Kak imm semangat sangat nak ajak korang berbisnes dengan kak imm bawah bimbingan Dr Cip. Nak korang merasa jugak perkembangan yang macam kak imm rasa ni. My bisnes waaayy much better bawah bimbingan dr cip. Thanx Allah bukakan hati join RYG.

Jom berbisnes dengan kami. Whatsapp kak imm 0179191671, kite borak2

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne

Followers