Tuesday, 10 January 2017

Dah jumpa mana nak off autocorrect

Barulah feeling nak mengarang haha

Hp lama kak imm rosak. Peniaga online dengan hp dan internet berpisah tiada hihi. Takde dua ni memang serba tak kena hidup iols.

So semalam terpaksa jugak beli hp baru. Ikutkan kak imm, asalkan tepon boleh guna internet, boleh guna whatsapp, ape2 pun tak kisah, lagi murah lagi bagus haha.

Tapi en suami belikan asus zenfone max RM 735, mahal la kak imm rasa (kalau duit sendiri, baik aku beli emas hahah) tapi sebab en suami bagi, iols terima jew hihihi.

Ni dia tepon baru kitew. Agak berat compared to phone lama. So terasa lenguh dekat kura2 tangan

Isteri Solehah : Woww banyaknya duit abang
Suami Mithali : Abang ajat nak beli dinar sebenarnya

Alaaa terus kak imm rasa sayu dan piluuu bermain di jiwakuu.

Kak imm join powergold awal tahun lepas. Kire genap setahun lah bulan ni. En suami ok je, tak bantah dan sangat support dari segi tenaga. Balik keje dah malam pun still bawak kite gi ambil emas kat rumah stokis.

Warna gold, baru sesuwei dengan status kak imm tokei emas hahahahah. Tapi hp ni licin lah. Tangan kite tak berapa grip. Kak imm nak pegi cari cover kesat lah nanti.

Tapi kan, dia tak pernah tanya harga emas berapa, tak pernah ambik tau saving kak imm ada berapa puluh gram. Tak nampak berminat langsung dengan aktiviti emas kak imm ni haa.

Sampailah sebelum raya tahun lepas, 1st time suami kite risik2 harga emas.

8 bulan bini bernega emas, baru tanya hoii.

Lepas raya haji baru en suami kite beli dia punya 1st Goldbar 1gram. Sebab mase tu en suami bukan ahli, kak imm siap jual harga runcit lagi kahkahkah.

Kalau korang nak tau kenapa en suami kak imm tiba2 terbuka hati nak simpan emas, korang tanya Che Wan Aimi sendiri ehh, sebab kak imm sendiri pun taktau dia dapat hidayah ape.

Gambar pertama dalam tepon baru hihi


  • ~So bulan ni kak imm nak berkerja lebih gigih sebab nak hadiahkan 1 Dinar ke en suami iols pulak. Konsep take dulu, pastu kite give semula~


Doakan kite berjaya kumpul duit cepat2 nak bagi en suami benda ni huhu

Terima kasih abang belikan tepon baru😘

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne

Followers