Wednesday, 11 January 2017

Bagaimana vivix membantu pesakit kencing manis.

Mula2 kita tengok apa simptom diabetis aka kencing manis ni

GEJALA PENYAKIT KENCING MANIS



+ Sentiasa letih dan lesu
+ Sentiasa merasa lapar
+ Sentiasa merasa dahaga
+ Jangkitan vagina pada wanita
+ Kebas kaki dan jari
+ Bermasalah ketika hubungan kelamin
+ Berat badan turun mendadak
+ Rabun dan katarak
+ Luka lambat/tidak sembuh
+ Kerap membuang air kecil

So, dah baca kan tanda2 penyakit kencing manis?

Pesakit kencing manis ni macam ni, bila dia makan manis, gula dari makanan tu tak jumpa pintu nak masuk ke dalam sel.

So, gula dok berenang-renang dalam darah je. Gula takdapat ditukar jadi tenaga, makan banyok letih lesu jugek.

Gula dalam darah bahaya, boleh jadi makanan bakteria. Bakteria membiak gemok beranak ramai2 berpesta makan gula dalam darah. Sebab tu bila berkudis lambat sembuh, ada yang tak sembuh langsung sampai kena potong.

Tapi bila amalkan #vivix/resveratrol,  ibarat gula jumpa pintu dan dapat masuk dalam sel, mengalami glucolysis dan jana tenaga untuk aktiviti badan.

Bacaan gula dalam darah normal, badan bertenaga.

Gitu.

Senang je konsep bagaimana vivix bantu pesakit kencing manis, tapi impact dia memang hebat. Ramai dah yang berpuas hati dengan vivix.

Kawan2 yang ada mak ayah penghidap kencing manis, jom kita pakat hadiahkan vivix kepada mereka.

Ceria hati mak ayah dapat hadiah dari anak. Bila mereka ceria, mereka otometik rajin makan vivix, pemgambilan konsisten memang significantly membantu menurunkan gula dalam darah.

Bulan ni, Jan 2017, ada promo vivix buy
6 free 1 @ 2 less 5% tau.

Whatsapp Kak imm, 0179191671, pastu bagitau nak hadiahkan dekat sape, nanti kak imm balutkan dan letak wish card cantik2.

Whatsapp cepat2 tau, Jyaa mata ne😘

APE BEZA SIMPAN DUIT KERTAS DENGAN DUIT EMAS.

 Jumpa balik gambar ni, so meh kita cerita.


Duit kertas tu duit 1000yen jepun. Sisa2 biasiswa, kak imm simpan selai.

Tapi dah terkoyak sikit, money changer taknak ambik. So, status dia sekarang jadi kertas takde makna dah.

Taktau lah kalau kak imm pegi nihon boleh guna lagi ke tak. Tapi nak pegi nihon tu bile lah agaknya hahaha.

Duit emas tu duit 10 dollar tahun 1907. Moyang kami mok aji beli dekat Mekah kalu tak silap, pastu dia bagi ke umi kak imm. Emas pound orang panggil.

Emas pound ada harga. Lebih  kurang RM 100/gram. Berat syiling ni 16 gram. Kalau jual confirm2 dapat RM 1600.

And consider dengan nilai sejarah dia, dekat ebay orang beli RM 2500~3000. And permintaan sangat tinggi, confirm ada buyer.

So, nampak tak beza simpan duit kertas dengan duit emas?

Duit kertas, kite punya sendiri 10 tahun lepas pun dah tak laku sekarang.

Tapi duit emas, siap boleh diwariskan ke cucu, cucu simpan dari 50 tahun lalu pun, masih laku dijual sekarang.

Nampak tak masa depan cerah kite kalau ada simpan emas?

#GoldRUsStokis

Nak kulit sihat cerah tanpa masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam? Kak imm boleh bantu anda. Hubungi kak imm di 0179191671

Jyaa mata ne

Followers