Wednesday, 18 January 2017

Cara nak jana duit cepat dengan emas

Ada la beberapa orang tanya kak imm camane nak untung cepat dengan emas?

Alamakk korang salah approach orang la hahahah..

Dengan pengalaman putik jagung kak imm ni, jika ditanya camane nak buat duit dengan emas, kak imm hanya mampu jawab, korang juallah emas. Buat trading. Join powergold, buat networking. InsyaAllah masuklah income.

1 Dinar, seberat 4.25gram

Kalau nak tanya ilmu melabur dengan emas tu kak imm tak pandai, sori.

Jujur kak imm bagitau, kak imm berpegang pada konsep simpanan emas untuk masa depan. Masa depan tu as in 10 tahun lagi.

Oooo lambat lagi laa nak nampak ape kebaikan emas ni ye, kena tunggu 10 tahun lagi.

Ehhee simpan emas ni macam tonton drama bersiri. 10 tahun tu kira final episod la. Untuk sampai ke finale, ada beberapa episod yang membawa keseronokan tersendiri. (Perghh ayat macam pengarah filim dah hahahh)

Yang besar 5gram, yang kecik 1gram


Contoh episod2 seronok menyimpan emas

+ Sebulan simpan 1gram, 12 bulan ada 12 gram. Bile congak2, wahh dalam setahun aku ada ±RM 2000 saving. Seronok!!

+ Aura emas ni lain macam sikit. Once dah masuk tabung memang saaayaanggg gile muah2. Datanglah viral tudung itik ke, baju angsa ke, insyaAllah emas gagah melawan nafsu membeli belah tu. Rasa macam kitelah wanita paling kuat di dunia. Seronok!!

Ce kalau ada duit RM 200, nescaya ringaann je tangan tu nak klik2 order kan?😏

+ Cerita pasal aura emas lagi, bile kite dah ada 1 gram, nescaya dia mampu "tarik" kawan2 die yang lain. Sedar tak sedar, kite dah ada berpuluh gram dah. Seronok!!

+ Harga emas sentiasa meningkat. Tahun 2015 kite beli harga RM 156 segram, tahun 2017 harga beli balik dia dah RM 180 segram. Kita dah jana RM 24 setahun. Kalau ada 10 gram? Lek lek pisang je jana RM 240 setahun. Kalau 10 tahun? Wahh imagine pun dah rasa seronok!!

+ Kite ada emas confirm kite ada duit. Kite ada 10 gram emas, kite confirm ada ±RM 1800. Seronokkk!!!

Haa, seronok kan episod pertama simpan emas ni. Kak imm percaya episod 2,3,4,5 bla bla bla akan lebiihhh seronok.

Jom simpan emas. Pastu kite seronok sama2😘

~Kami ada buat promo beli 5 gram, dapat less RM 210 yuran keahlian powergold. Berminat boleh whatsapp kak imm terus. 0179191671~

#GoldRUsStokis.

Jyaa mata ne

Followers