Monday, 20 March 2017

Rindukan hobi nan satu

Assalamualaikum semua,

Lamanya tak walking and clicking the shutter.

Dulu zaman study and masih bujang kite suka jalan2 tanpa tujuan dan mengambil gambar. Kamera memang wajib bawak ke mana2.

Err dulu xde phone canggih yang cameranya canteks macam sekarang. So, dslr tu memang kak imm hangkut ke mana2 jelah. Bunga2 liar dia cantik, so memang sentiasa ada benda menarik untuk disnap.

Dah lama tak buat aktiviti gini, rinduuu tapi sejak klasik d40 tu rosak, memang takde hati nak menyenap gambar hihi.

Wishlist nak dslr baru masih belum tercapai. Dah beberapa kali duit dah cukup, tapi tu laa, bila ada duit terus terfikir nak labur modal untuk bisnes.

Well, apparently dslr masih belum jadi top priority dalam senarai kehendak hihi.

Kite tak pandai sangat guna kamera kat phone ni. Kadang2 jadi elok, tapi yang banyaknya tak jadi lah haha. Tolong doakan kak imm dapat hadiah dslr ye bulan depan😘

Cuba untuk kratif dan artistik ni haha. Sambil snap sambil ketuk jari anak2 sibuk nak cuit jeli😂


 

Followers