Thursday, 23 March 2017

Album testimoni VIVIX

Assalamualaikum semua,

Boleh scroll ke bawah untuk baca semua testimoni Vivix.

Untuk sebarang konsultasi masalah kesihatan atau untuk order Vivix, boleh klik link ini ~ SAYA NAK TAHU PASAL VIVIX

VIVIX UNTUK BERPANTANG

Badan sihat dan sedap berpantang dengan vivix
Vivix panaskan badan, kurangkan lenguh dan sakit pinggang, luka jahitan cepat pulih.

VIVIX MELAWAN KENCING MANIS

Kencing manis turun dari 14.2 ke 8.2 selepas ambil vivix
VIVIX MELAWAN PENAT

Kurang lapar dan kurang penat selepas ambil vivix
Vivix menjadikan badan cergas dan bertenaga

Tak lembik dan mengantuk lagi selepas amalkan vivix
Kesihatan bertambah baik selepas ambil vivix

VIVIX UNTUK KESUBURAN

Berjaya hamil dengan ESP dan Vivix
Bagaimana vivix boleh meningkatkan kesuburan

VIVIX MELAWAN VERTIGO





VIVIX UNTUK BERHENTI MEROKOK
Rokok tak sedap dan pahit

Tips berhenti rokok dengan vivix 

Rokok jadi pahit selepas amalkan vivix

Untuk sebarang konsultasi masalah kesihatan atau untuk order Vivix, boleh klik link ini ~ SAYA NAK TAHU PASAL VIVIX


 

KORANG PANGGIL APE BENDA NI?

Assalamualaikum semua,

Gambar saya ambil kat cik google

Kak imm panggil tteney.

Tteng tenengg tenengg tenengg tenengg tenengg tenenggggg



Hahahha

Bisa gile ehh sayur ni. Sebelum ni kak imm memang elak makan petola ular dengan batang keladi.

Kalau termakan dua tu, sengal2 kite punya tulang pinggul n pinggang.

Semalam makan sayur tteney ni, tengah malam dah berdenyut2 belakang. Bangun tidur pagi tadi sengal berdenyut tulang pinggulku.

Haduiii effect die sama macam makan sayur batang keladi.

Pasni nak kena makan ostematrix. By the way kalau korang nak tau, oste boleh jadi pain killer jugak tau.

Dah masuk 30 series ni macam2 makanan takleh makan. Sedih betul.

Takpelah, kena rajin2 makan supplements lah. Cegah penyakit kata orang. Ye lah kalau ada penyakit kang, makiinnn banyak makanan tak boleh makan. Huuu


 

Followers