Alamak takleh telan la ESP ni, camane ni???

Tak dinafikan ramai tau anda di luar sana yang tak boleh nak telan ESP kan?
Cube angkat tangan nak tengok huhuh
Saya ni, xde masalah telan makanan,
kecuali satu herba yang rasa macam lipas tu haha

suami tanya : penah makan lipas ke?
saya jawab : takpernah, tapi nak cakap sayur ni rasa macam lipas jugak hahaha

ape benda yang rasa mcm lipas tu

ehh melalut pulak..

sambung balik hihihih
so, bagi anda yang rasa macam susah nak telan ESP,
meh saya share pelbagai resepi untuk menyedapkan ESP tu,,
resepi ni turun temurun dari master shareeza tau,,
saya copy paste je hihihi

  • ESP + plain water (suam/sejuk)
  • ESP + Fresh Milk
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP…boleh add on almond or fruits.bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  • ESP + susu tepung (any brand)
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana
  • ESP + Yogurt drink
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
  • ESP + fresh milk + oat+serbuk koko+madu (ni resipi Dr Muhaya)
  • ……….ada sape2 nak tambah..silakan…

bagi saya sendiri, saya boleh je telan ESP yang bancuh dengan air suam je.
ehh dulu adik saya pernah buat lawak,
die amek sesudu ESP ratah macam milo pastu dah agak2 tersangkut kat tekak xleh telan baru minum air.hahaha

so, anda2 yang macam susah nak telan ESP, cubalah salah satu resepi kat atas tu ye,,

rugi tau x try ESP sebabnya baaannyakk benefit yang anda boleh dapat dari ESP,,
meh cuba meh,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge