ASSALAMUALAIKUM SEMUA!!!

ngeeeee lama gile bercuti,,
masuk bersihkan sawang,,
ishh ni bukan stakat sawang,,
dah bertukar jd gua batu kapur siap dgn tahi kelawar dah ni..
kekekke..

setelah hampir sebulan pindah rumah sewa baru,,
well kami tengah mengadjust kehidupan,,
kemas tak habis lagi ni weii,,
masalahnye kan,, bile start kemas,,
pastu blurr nak letak barang kat mana,,
terus keja ngemas terstop hahha,,
so ruang yg berfungsi kat rumah ni hanyalah
ruang tamu, main bedroom, dapur sekangkang kera dan tandas no1,
bilik2 dan ruang makan dan tandas no 2 kita buat2x wujud je dulu hihihi,,

budak2 okei je kat mana2 pun,,
tp kadang2 diorang ade tanya,, kita dah tak balik rumah lama ke mami?
“TAK BALIK DAH SAYANGS” ngenge
dulu boleh rempit basikal dalam rumah je,,
skang kena main kat porch,,
tp slalunya mami malas nak tunggu kat luar haha,,
sangap la mereka dua beradik dok melompat2 atas sofa smbil tengok vid ipin,,
bagus jugak dorang ni,,
kalau mami x keluar, dorang takkan keluar jugak,,

rumah ni rumah teres tengah,,
tuan rumah dah simen habis bahagian depan dan belakang,,
so mmg takde tanah langsung okeh,,
bawak dari menyewa rumah nik bidah, ke rumah cikgu ghani
kite memang takpernah beli serai kat kedai tau,,
mmg menumpang makan serai tuan rumah tanam siap2 je haha,,
skali smalam nak masak baru teringat kite takde serai,,
terasa kelakar pulak tpakse pg kedai smata2 nak beli serai 5 batang seringgit,,
pasni terpaksa la kite study kat group kebun tu
cane nak buat pot gardening,,
perghh pot gardening,, canggih gile bunyinya..
demimu serai!!

ape lagi perkembangan kite?
hmmm xde kot,, berkembang saiz badan sikit je haha,,

owwhhhh btw,
customers CMD atau SHAKLEE saya yang disayangi,,
telefon saya rosak tau,,
langsung takleh dihubungi via whatsapp,,
kalau ade nak orders atau nak consultation,,
mohonnnnn sangat melalui fb messenger, telegram atau sms,,
telepon pon boleh (^_^)v

ok baii
SELAMAT HARI RAYA SEMUA 

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge