bestnye la kalau ade streamyx

rase macam nak pindah rumah je haaha
saikin, bukan saikin tapi da masuk 3 bulan
line broadband maxis ngong,,
memang takboleh connect internet langsung,,
secara tak lansung menjelaskan kenapa saya jarang update blog
padahal malas kan hauhauahu
skang kat rumah mil,,
ade strimix, wifi skali,,
huhuhu pulun download pelbagai apps kt hp,,
bilelah kawasan rumah sewa saya tu nak masuk line telepon ye,,
mesti korang yang dok bandar kate
“perghh gile lah di zaman ini ade lagi tmpat takde telefon, sapelah wakil rakyat situ”
hahahah
saya pun taktau sape,,
tp kedai lalat ni dekat dgn pulau melaka,,
bawah tok guru jugak kot,,
ntah,,saye pun xtau sgt..
kesian kan ,,hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge