Checklist bersalin

checklist barang yang boleh difikirkan buat masa ni,,
buat dalam file excel je,,
kalau ada lagi tambahan, kite boleh insert box baru hewhew,,
buat checklist gini baru nampak ape yang nak dibeli,,
mostly belum beli lagi lah hahaha,,
actually baju, sarung kaki tangan, barut baby dah ade baanyaakkk,
diperturunkan dari kakak2 punya dan mama atish..
cuma kena basuh je la nanti,,
so yang baru xyah beli banyak pun takpe,,
nanti baby dah masuk 3 bulan ke atas baru kena membeli banyak bajuan kot..
checklist ni sbenarnya nak menyenangkan ayah sebagai tukang beli dan bayar hewhew,,
nanti nak kena selongkar stor cari cd kakak aisya pulak,,
nak kena mulakan cd dari kecik lah..
skang xboleh selongkar, rumah tgh bersepah,,
kang makin bersepah rumah kite hihu,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge