Contraction ape la pulak ni oiii

Skala contraction beranak : 10/10, 2 jam
Skala contraction taktahu ape punca : 6/10, dah masuk 24 jam

Saya lagi rela melalui contraction beranak sebab kita tahu bila baby dah keluar, sakit pun hilang la..
Contraction xtau ni bila nak stop agaknya..hadoii sakitt..
Saye adalah sakit perut yang tak diketahui puncanya,,
Bangun subuh pagi semalam perut rasa memulas,,
sebiji rasa macam contraction nak beranak.
Dah try bertungku, urut tak berkesan,,
akhirnya try makan paracethamol 500mg,
puuuunn tak hilang sakitnya..
Lepas maghrib pegi la klinik..
Doc check urine,,
Bukan pregnant dan bukan juga kencing kotor,,
Maybe salah makan katenya,,
so dia bg painkiller name pontacid ape ntah,,
dengan ubat sakit perut..
lepas telan ubat tu boleh la tidur,,
kadang2 tjaga jugak bila rasa memulas datang,,
tapiiii lepas subuh td rase makin sakit la pulak..
dah telan ubat dan baring2 sementara anak2 belum bangun lagi,,
smoga sakitnya hilang pasni..

~sakit penghapus dosa Alhamdulillah~

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge