CPUV by NUFFNANG

list panjang lagi ke bawah, tp letak satu je la yek hihih
actually, saya signed up nuffnang tahun 2012,,
tp ‘rumah dok kawasan terpencil’
x ramai la yg mai melawat hikhik,,
so mmg x pernah dapat cpuv ni,,
yang per click tu pun berapa sen je,,
saya rase tu pun sbb saye click sendiri iklan2 yg menarik,,hakhak
bukan fraud click la..
klik iklan yang menarik perhatian je,,
x silap start bulan 9 baru nampak ade satu cpuv,,
saya x perasan lgsung, perasan lepas die tulis credited dah,,
hahahah nampak sgt jarang amek tau psl cpuv hihih,
tp skang dah agak rajin jugak la bukak nuffnang,,
seronok jugak la tgk cpuv berderet hikhik,,
baru tau perasaan blogger yg dpt cpuv berderet setiap hari ye..
terima kasih nuffnang sudi letak iklan kat blog ini hakhak,,
semoga terus murah hati bagi saya iklan dan soga saya terus murah rezeki dapat iklan..
aminnn

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge