Gergasi Yang Sedang Tidur

Cool sangat gelaran untuk PERAK ni.

A01 – Ring (silver bar)

Baru saya tahu ada produk PERAK dijual dalam bentuk bar/bullet camni. Sebelum ni ingat ade dalam bentuk dirham atau barang kemas je huhu.

A02 – Rose (silver bar)

Silver bar ni nama dia PRECIOUS CARD. Peraknya berbentuk bar, atau bullet (biji2 kecik). Perak ni quality 999, beratnya 1gram.

B01 – Melody (silver bullet)

Packaging pun alahaiii menggoda gile kan. Rasa macam nak wajibkan diri kumpul semua design. Nak bagi hadiah dekat orang pun senang takpayah susah2 fikir nak balut camane kan.

B02 – Candle (silver bar)

Group kami ada bukak preorder list sekarang. Cukup 50 pieces order kami akan proceed productionnya. Come on korang yang nak memeriahkan order. Ramai2 baru meriah.

B03 – Bear (silver bar)

Ada 5 design boleh pilih, korang nak yang mana? PM kod dia dekat whatsapp imm ye, 017.9191.671.

#Gold’R’Us #AspirasiEmas

0 comments

  1. Dapat benda tu nak buat apa Imm? Simpan je ke? Yg suka buat collection oklah kot…..mcm hakak ni, kang hilang pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge