Guna internet sampai lebam

Alhamdulillah simkad celcom dah sampai,,
saye pun x tahu secara detail pakej apekah ini,,
yang saya tahu, ade 20g dan monthly payment adalah rm90..
heiiii buat ape data berpuluh G?
sebelum ni saya guna mobile data tunetalk,,
rm 58 untuk 3g,,
average sebulan saya guna lebih dari 6g,,
rm58 x 3 kali topup..
berapa dah tu sebulan kan,,
nampak je org iklan pakej internet ni dkat fb,
terus approach hihi,,
kebetulan org yg iklankan tu ade kedai kat nilam puri,
so kami terus pegi kedai n berurusan terus,,
well honestly saya mmg xkan berurusan secara online dengan org yang takdikenali hahah,,
lepas bayar ape ntah rm 200, tunggu simkad sampai rumah,,
sebulan lebih jugak barulah simkadnya sampai,,
line celcom dekat area rumah kami okei,,
dapat full bar, so okeilah, puas hati,,
harapnya keadaan camni berterusan lah smpai lagi 5 tahun hahaha,,
maka dengan ini, pencarian rumah sewa baru dibatalkan la..
marilah kite nyimpan duit fokus untuk beli rumah je terus,,
hiii besar harapan kite, insyaAllah.

~satu benda yang saye suke buat bila ade internet yang tak payah concern sangat pasal data balance –> tukar template blog haha~

~kalau nampak mcm rumah kite bersepah tu, tutup mata je lah ye ☺~

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge