Hahaha kita gelak dulu

Btw thank you nuffnang bg saye ini,,

CPUV yang pertama di kala Jalan2 Kehidupan berusia 8 tahun 10 bulan 5 hari,,
serius ni CPUV pertama hahha,,
dan serius juga blog ini dah nak masuk 9 tahun hahaha,,
dari zaman muda remaja ke zaman makcik jelita kahkah,,
camane nak kekalkan blog berpuluh tahun lamenya?
actually Jalan2 kehidupan ni adalah gabungan pelbagai blog,,
memang rumah asal di sini,,
dalam perjalanan hidup selama hampir 9 tahun ni,,
banyak kali saya create blog guna url baru tapi di bawah email yang sama..
tapi mokcik malas nak bt banyak keje,,
yang itu update, yang ni terbengkalai la pulak,,
jadi saya import masuk semua entry di url lain masuk satu rumah ini,,
macam cerita pasal aichan mase kecik, itu pun dari url lain asalnya,,
dan beberapa cerita mase zaman study, zaman masuk lab,,
harapan nak import masuk entry dari fotopages masih belum berjaya,,
kna buat satu2,, so agak malas di situ hahah,,
gamba pun agak banyak,,
so sementara itu tatap la dulu gamba2 lama di sini
yang lain meh2 semua masuk dok dalam satu rumah,,
owhh ade lg satu belum pindah masuk, classic d40..
ade mase kang kite buat hahaha
senang mokcik nak manage,,
btw thank you again NUFFNANG bagi saya CPUV ye,,
kekeke suka tapi rase mcm kelakar pulak,,
pape ntah..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge