Karipap, roti, aiskrim

hari isnin tu kan saye dah buat roti,,
walaupun gune acuan kecik,, hasilnye banyak juga,,
boleh makan 4,5 hari kot,,
pastu suamiku pulang dari keje,,
suamiku bawa balik roti gardenia saiz panjang,,
hahahaha banyak gile roti hamekaww,,
bagi mengelakkan tak termakan,,
mehla kite buat stok roti aiskrim goreng,,
saya x pandai nak buat btuk bulat tekap dgn gelas,,
nnt inti aiskrim meleleh2 kuar haha,,
kite kepit dalam acuan karipap je,,
lagi senang, pantas, kemas xde inti meleleh,,
(ade jugak sebiji sbb terbubuh byk inti)
((dah selamat masuk perut dah))

aiskrim goreng
dapat 10 biji sbb aiskrim dah nak habis,,
kna tinggalkan sikit untuk aichan,,
kalau tak nanti die dok berzikir mami nak aiskrim,,
roti eskem, nnt ayah pulang kite goreng yee,

6 comments

  1. heheh..imm failed tekap dengan gelas mcm org lain buat tu akak..mesti x melekat pastu aiskrim meleleh2 keluar..tu yg try gune acuan karipap ni..elok jugak kejadiannye Alhamdulillah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge