Kehamilan dan kabinet dapur

hahaha kabinet dapur pun jadi isu tau.
dari awal pindah rumah sekarang mmg saya perasan kabinet dapurnya agak tinggi..
bila memasak, saya kena berdiri atas sesuatu (toolbox encik suami jd mangsa)
baru boleh nampak seluruh isi periuk atau kuali haha..
kalau masak benda yang banyak kacau2,
wajib la berdiri atas box tu, kalau tak tangan jadi lenguh gile..
bile perut dah besau ni makin tak selesa dengan ketinggian kabinet itu.
sebabnya mmg betul2 kt pusat kite tau,,
bayangkan betapa jauhnya jarak kite dari surface dia,,
tak selesa sangat terutamanya masa basuh pinggan,,
kite kena berdiri mengiring kt sinki tu,,
sebab perut kite tersangkut dekat surface kabinet dapur,,
hahaha macam pape ntah..
kalau berdiri stret, perut kite tertekan2 dekat kabinet, pastu tangan lenguh sebab jauh dari air..
besar kan masalah kite ni hahahah
nnt2 kita dah ada rezeki buat rumah sendiri,,
kite akan pastikan segala ketinggian kabinet dapur, almari dan ape2 rak dalam rumah di custom made ikut ketinggian kite hiii

~adik cepat la keluar.. mami dah x larat nak basuh pinggan ni hahaha~

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge