Kenapa guna url saya?

dah lama tak masuk blog sendiri..
hahaha x sempat sangat2 tau..
rumah tak habis kemas lagi,,
rumah yg bru duduk pun x kemas,,
rumah yg diringgalkan pun x kemas,,
grrr pening dan penat = loya nak muntah,,

by the way,,

terkejut harini bukak blog bile ade something yg familiar naik kat update bloglist,,

Jalan2 Kehidupan ade update blog hahah,,
untuk pengetahuan semua sejak saya berblog
saya memang bertukar-tukar url banyak kali,,
tapi blog tittle tetap Jalan2 Kehidupan..
semua url lama saya letak dekat bloglist sendiri,,
sampailah dia hilang sendiri bila saya delete acc tu,,
so, mari kita klik pe yg “Jalan2 Kehidupan” update

Blog de filmes???? apekah ini tanak klik dah hahha
so orang ni guna url www.cikimm.blogspot.com..
hmm hmm hmmmm ,,
bila saya recall balik saya rase saye masih boleh ingat ni url yg mane..
sebelum beli domain “www.cikimm.com” akhir december 2014 dulu,,
saya guna url “www.cikanem.blogspot.com” untuk Jalan2 kehidupan,,
dan saya ada satu lagi blog yang jarang update
iaitu “www.cikimm.blogspot.com” yang saya bagi nama Klasik D40,,
pastu ade season bila url www.cikanem.blogspot.com tak naik dekat bloglist,,
so saya export semua entry dalam www.cikanem.blogspot.com ke www.cikimm.blogspot.com,,
dan saya tukar nama Klasik D40 kepada Jalan2 Kehidupan,,
beberapa minggu lepas tu www.cikimm.blogpot.com juga ade masalah taknaik dekat bloglist,,
so dengan berat hati saya start from zero,,
saya create url baru iaitu www.immunirah.blogspot.com sebagai redirect kepada www.cikimm.com,,
then saya delete acc www.cikimm.blogspot.com dan kekalkan www.cikanem.blogspot.com
tukar nama Sudah Tinggal Sejarah..
pheewwwwww panjang ehh sejarah,,
dan yang saya sangat tersangat pasti,,
www.cikimm.blogspot.com mmg asalnya url saya hahha,,
so, ape motif orang ni guna www.cikimm.blogspot.com?
nama dia hanim munirah jugak ke?
hahahhaha
okei penat,, nak g mandi (jangan tiru makruh mandi petang2 bulan puasa :p)

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge