Kurang skill bersosial

Aichan ni kan xde rakan sebaya,,
Sepupu2 memang sebaya,,
tapi berapa kali setahun je la boleh jumpa,,
sejak kecil kami cakap guna bahasa melayu dengan die,,
jadi aichan agak x pandai cakap loghat kelate,,
kalau die cube2 pun bunyinya sangat pelik,,
xde sabdu2 loghat kelate lgsung,,
tadi budak2 jiran main kat laman,,
main kejar2 polis sentri la kot,,
aichan tengok je x join pun,,
saya rase die x faham camane nak main,,
dan x faham sangat ape budak2 tu cakap kot,,
hahahah kesian anakku,,
budak2 lain tau je nama aisya,,
bile saya tanya,, aisya tau tak sape name kawan?
xtau…(T____T)
okeii mami pun x tau sape name jiran sebelah kanan tu,,
sebelah kiri name kak mawar,,
yang kurang skill bersosial ni menurun dari mami rupenyee
(T___________T)

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge