Lets bring some more colors to life

ewah ko tajuk kot omputeh tu huhu,,
(btw level bahasa jepun saya lagi hebat dari english hahaha)
pagi tadi sebelum pegi pasar kite pegi nursery makcik S,,
xtau nama sebenar macik tu, tp die orang Siam,,
so kite bagi nama makcik S la ye..
minggu lepas gi pantai lalu depan kedai die,,
uiii geram tengok ros jepun macik S yang berwarnawarni itu,,
tak tahan dah,, nak nak nakkk,,
makcik S dah semai dalam satu pasu ada 3 warna,,
pastu saya dok tawaf keliling kedai die cari semua warna yang ada,,
kira2 ada 12 spisis ros jepun kat kedai makcik S,,
tp ade pasu yang berulang warna die,,
contohnya pasu A ada warna pink, kuning, oren,,
pasu B pulak ade warna merah, cream, pink,,
jadi ade pink 2 kali,,
haiahh smbil tawaf sambil pening nak pilih,,
ikutkan hati nak semua warna,,
tapi kalau pilih semua,,ada pasu berulang warna mcm rugi pulak,,
tawaf punya tawaf jumpa 3 pasu tak berulang so saya dapat 9 warna rose jepun
makcik S macam faham2 je isi hati saya tu,,
pastu die petik je keratan batang rj dalam pasu lain cukupkan lagi 3 warna tu,,
yeheeyyy terima kasih makcik S..
pastu siap pesan,,
“minggu depan datang la lagi, ada warna n style baru nak sampai”
huhuhuh baiklah makcik,,
saya akan datang (^______^)

ros jepun yang saya ada
1)carnation white
2)carnation pink
3)carnation pink batik
4)carnation orange
5)carnation peach
6)carnation red
7)jambul yellow
8)classic magenta
9)classic yellow
10) stripe pink white
11)stripe magenta orange
12)lagi satu mcm classic orange
x sempat perati bunganya sebab
mek hana koyak dan gentel haha

nak propose dekat encik suami soh buat bedding,,
nak buat taman ros jepun..
huuu dah terbayang2 cane lanscape laman kite nanti,,
wauuu tak sabarr

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge