Masuk menyapu lantai kejap

sebaik masih ingat password hahah..
kite balik kampung mak,,
en suami pegi outstation kat penang,,
jadi kami anak beranak balik rumah nenek,,
seminggu lebih la jugak,,
umah nenek mmg internet hazab la,,
whatsapp pun malu2 nak masuk,,
websites, fb langsung xboleh hii..

tokorode(by the way maksudnye)
GA kisah aku cinta ESP tu dah tamat yeah..
terima kasih bagi yang sudi join,,
tak ramai pun,, n ade beberapa org je yg cukup syarat,,
haha..
nanti 31hb saya personal email kamu yang terpilih ye..
sila tunggu dengan debaran,,

by the way sekali lagi,,
Promo ESP bulan ini yang dikatakan tamat 28hb telah dilanjutkan kepada 29hb( harini ye) sampai jam 6 petang..
sebab semalam sistem hang,,shaklee lanjutkan lah promo,,
heheyyy thank you so much shaklee..
jadi korang tolooongg ka jangan lepaskan peluang keemasan 999 ini ye..

by the way kali ke3
banyak jugak cerita ada kat kepala ni,,
kita cerita sikit2 ye..
till then,, bye ☺

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge