Masuk ward la kite

hari ke x ingat n malas nak p belek buku biru hahah, adik aqil disahkan ade jaundice tinggi,
maka kena admitted ke hospital lati,,
4 hari 3 malam jugak la kt ward tu haa..
nasib baik aqil good boy je spanjang kat ward,,
berlenggeng dengan pampers je pun lek n pis je haha..
tapi malam2 mami selimutkan jugak aqil,,
hospital lati banyak gile nyamok weii..
stress mami,,
sampai sekarang final result urine test, blood test aqil x keluar lagi,,
so kes jaundice ni blum discharge lagi lah..
tp tengok kulit aqil dah okei putih kemerahan dah hahah
harapnya jaundice dah clear lah

mase tengah kuning tinggi. tgk live mmg kuning gile lah

merasa lah kite jadi robocop hihih

sehingga bertemu lagi,, jya ne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge