org kate consume esp leh jd cantek,,

tapi pd saya tak ponn!!!!
muka saye da berjerawat tahap menakutkan,
dlm sejarah hidup tak pnah jd mcm ni wehh,
sye ade amek esp sbb nak bykkan susu.
dr miss cinta 5bulan kalu taksilap,
sjak tu lah jerawat ni on off,
pastu saikin die on tak off2 dah,
hahaha stress mokcik,
n saikin miss cinta da tak berapa nak mnyusu,
saye cadang nak benti lah amek esp tuh,
tgk lah jd makin camtek ke tak,
hahaha 
kalu takcantek jugak,
marilah bersk2 ewaahhh..
btw esp tu sye buat mask,
aduiii muke saket lahhh
cerita laen plak,,
miss cinta muntah2 n demam,,
sjak kmarin,,
minum susu je muntah,,
die lapar,,
bg roti makan terus,,
tp taksmpai 5minit kuar balik,,
haihhh mami nak buat cane ni ye?

4 comments

  1. selamat tahun baru..
    sedapkan nasi ulam..

    myb dia tgh keluarkan apa yg terbuku selama ni..
    jgn putus asa atau cuba dapatkan nasihat dari pengedar yg sah

    in shaa Allah..

  2. selamat tahun baru,,

    hehehe mmg saye ad alergi kekacang.kadang2 makan kicap pon boleh gatal bengkak muka.tpakse amek sbb esp milk booster saye,try yg laen takjadi.takpelah,bertahan untuk anak.lgpon die da takberapa nak menyusu skang,so da boleh stop amek kot..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge