Otanjyoubi omedetou Che Wan Hana

*entry banyak gambar(lebih daripada 5 adalah banyak huhu* 

30 Ogos adalah birthday adik hana,,
share la gamba2 adik hana yang x berapa nak ada ni,,
mami ni makin lama makin malas nak ngambik gambau haha,,
nampaknye ayah kena hadiahkan mami kamera pusing2 baru mood nak snap gambar mai balik kot,,
huhuhu harapann..
 

hana yang berumur beberapa hari..cerita kelahiran ade di sini

hari ke7 masuk ward kena jaundice..3 hari duduk bawah lampu biru..berat dari 2.7 tinggal 2.4..nenek kate dah macam burung puyuh

burung puyuh dah demok jadi ayam kfc haha..
3 bulan dah start nak meniarap..tp sbb perut buncit meniarap kejap nangis,,lemas hahah
pinjam kakak punye walker..tp duduk kejap je dalam ni sbab mek ni suka manjat keluar

ni gigi pertama keluar masa umur 1tahun,1minggu,1hari,

1st step pun dalam umur 11 bulan jugak macam kakak
dah besar umur berapa ntah ni hahah..mase kecik suka senyum dalam gamba
muka dah matang sikit huhu

suka tiru kakak..kakak pakai reben, saya nak pakai jugak

gambar latest baru ambik minggu lepas..

main bedak kt rumah nenek..seronok la nenek tak marah,,cube main camni kt rumah kite..mami bertukar jadi singa lah
main spek mami yang dah tercabut lense

gambar hari ini..birthday girl demam batuk selsema

Selamat hari jadi Hana,,
semoga Hana jadi anak yang baik dan solehah,,
jadi bunga ros ye adik,
indah dipandang, harum semerbak, namun payah didekati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge