Perangai malas update blog

Bak kata kak hainom Okje penyakit sawan d datang..
Penyakit sawan malas update blog ni selalunya datang dalam setahun sekali atau 2 kali,,
nak2 lepas cuti lama, pheww nak dapat balik mood tu,,memang bercinta la hoi,.
10 tahun umur Jalan2kehidupan ni, dia dah melalui lebih 10 kali pengalaman tak berupdate kahkahkah..
Jadi Jalan2kehidupan dah tak heran dengan tuan die ni,,
Tahu tak Jalan2kehidupan pernah diabaikan selama 6 bulan,,(sampai tahan tuan die lupe password haha)
Tuan Jalan2kehidupan sangat kagum dengan orang yang boleh istiqamah update blog tiap2 hari selama 4 tahun berturut2 takde miss,,
Tepuk tangan kuat2 tabik hormat hebakkk!!
Tuan Jalan2kehidupan ni dalam setahun mesti akan ada sawan tu..
Bukak compose, termenung taktahu nak cerita ape haha,,
Jadi tuan Jalan2kehidupan melayan je lah perangai sawan ni.
Kalau nak paksa diri update nnt tak berkualiti pulak entry kite,,
(kakakaka kualiti kat mane ntahnye)
Orang kelate kate, segar angin sikit..
Tinggalkan seketika rutin biasa, nanti datang balik dengan idea yang lebih segar..
Hahaha

ingat nak tempek gambar bunga laman kite, tapi masalah apentah, die xnak masuk..
korang imagine je lah ye, laman kite ade bunga ros jepun carnation warne kuning tgh mekar harini..hihih

0 comments

  1. Eh…..nama mak dipetik……tak sangka tau hihi….
    Betul tu Imm kalau sawan mls dah dtg. mmg tak boleh dibendung dah. Idea baik baik ada pun boleh lupa hihi….

    Blog ni kekadang mmg melekakan tp best kan….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge