Powergold, Amethyst, Gold’R’Us dan AspirasiEmas

AMETHYST GOLD CREATION SDN BHD (951063-K) adalah kilang pengilang dan pembekal barang kemas kepada kedai2 emas di seluruh Malaysia. Emas keluaran AMETHYST GOLD CREATION dijamin ketulenan dan berkualiti tinggi serta diperakui oleh FEDMAS.

Powergold Dot Biz Sdn. Bhd. (1036711-K) pula adalah syarikat yang diberi kepercayaan untuk memasarkan produk emas keluaran Amethyst Gold Creation. Powergold Dot Biz Sdn Bhd adalah dimiliki 100% oleh orang melayu. Bos nama Encik Azrul dan En Takiyuddin.

AspirasiEmas adalah kumpulan sokongan untuk pengedar2 berdaftar Powergold yang dinaungi oleh NuzulaGoldEmpire, iaitu salah seorang stokis powergold terbaik dan sangat aktif. Di bawah mentor AspirasiEmas, kami mendapat ilmu emas, berkongsi dan bertukar2 ilmu bisnes dengan pengedar2 lain. Bisnes bermentor adalah lebih baik dari bisnes bersendirian.

Gold’R’Us adalah nama yang kami gunakan sebagai branding bisnes emas online kami. Gold’R’Us adalah pengedar berdaftar yang mewakili Powergold untuk mengedarkan produk emas terus ke tangan pembeli. Kami berazam untuk menjadikan Gold’R’Us sebagai branding terkenal dalam perniagaan emas secara online.

Harapan kami agar entry ini dapat memberi serba sedikit pengenalan tentang siapakah kami.

Anda mencari-cari info mengenai emas? Jom tanya Gold’R’Us. Kami sedia membantu.

Gold’R’Us,
017.9191.671
#AspirasiEmas #Gold’R’Us

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge