Rambut oo rambut

serabai gile lahaii rambutnya,,
actually rambut aichan ni kalau lurus dah panjang paras bahu,,
tp kerinting bergulung naik atas camtu haha,,
lepas sikat kejap je eloknya,,pastu gulung2 naik,,
nak potong sayang sangat,,
bayangkan lepas cukur masa umur dia 40 hari,,
sekarang umur 4 tahun, sepanjang itu je rambut die,,
sbab tu sayang nak potong,,
kang masa umur 8 tahun baru pnjang balik hahah,,
saya suka je rambut kerinting gulung2 die tu,,
mami punya stret sangat, boring..

kejadian 3,4 hari lepas,,
cuak2 datang kat mami,
sikat lekat kat rambut,,
hahahahahah la anak oiii,,
lama la jugak dok tarik2 baru boleh buang,,
pastu fobia tgk sikat tu,,
haa tu la main lagi kann..

kalau tgk mami ikat rambut kakak,
die sibuk nak ikat rambut jugak..
letak getah kat kepala, setel..
siap gi tengok kat cermin sambil
puji diri sendiri cantik

2 comments

  1. Okay lagi tu Imm rambut si Abby lagi ROCK gulung habis.
    Nampak pendek gitu tapi dah sampai pinggang kalau mandi.
    Hahaha kita yang lambut ikal pun boleh jadi masa tu masa kecik main sikat camtu. Apatah lagi si rambut kerinting. Takpe memory kawaiiii jadinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge