Santai di pantai

Semalam matahari bersinar indah maka meh la anak2 kita ke pantai,,
Selalunya kitorang pegi satu pantai yg xde orang tu,,
feeling2 private beach sbb tiap kali pegi mmg kitorang je dok situ,,
semalam smpai situ tengok ramai gile orang..
macam pesta pantai gitu,,
oww rupenya skang musim remis(saya panggil) naik ke pantai,,

orang panggil nama lain,
tp saya xleh nak catch up sebutannya lagumana,
saya panggil remis je la ye :p 

so sepanjang2 pantai memang ade orang mengutip remis..
xleh nak feeling beach itu ko yang punya lagi hahaha..
selain remis, ade la banyak binatang lain yg naik,,
boleh kate tiap 1 sm square ade binatang..
aichan main kat air x smpai seminit terus lari ke pasir haha..
ingatkan kenapa,,
rupenya die geli dengan binatang2 laut dok garu kaki die..
hahahah mmg sampai ke sudah x masuk air,,
duduk je kat tikar terbang tengok orang..
on the other hand, adik ikut org berpesta kutip binatang laut,,

seronok sampai xnak balik,,

hasil kutipan adik hahahah

pastu die tahu kakak geli sengaja je pg sua2 kan siput dekat kakak,,
kakak dok mengeletis sambil ajak balik,,
huhu btw kami x kutip remis tu sbb saiznya kecik sangat, en suami kate mcm susah nak makan..

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge