Seronok ke jadi blogger?

Soalan : imm, seronok tak ada blog?

Jawapan :
Bagi saya, menulis blog dah jadi rutin.
mcm makan nasi,
ada hari makan banyak,,breakfast lunch dinner,,
ada hari makan sikit, ada hari tak makan lgsung,,

macam entry blog juga lah,,
kadang2 naik 3,4 entry sehari,
kadang satu je
dan ada hari xde langsung updatenya huhu

saya menulis sebab saya suka menulis,
saya tak kisah ade reader ke takde,
niat saya hanya nak tulis dan sampaikan ape yang saya tahu.

jadi korang rasa seronok ke tak seronok ada blog?
hahaha

4 comments

  1. Saya sangat suka berblogging sejak pertama kali kenal blog 2 tahun sudah. Rasa tak jemu menulis sebab itulah tak reti tulis pendek-pendek. Kalau dah namanya nak berstorymory, memang panjang berjela takda fullstop.

    Banyak juga keseronokan yang datang bila berblogging ni. Dapat kawan baru pun sangat best!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge