Si nazak dah kena hantar hospital

ingat tak cerita laptop saya yang nazak tu dulu?
dah lame gile baru nak hantar hospital haha..
kawan saya kata kawan dia boleh tolong tengokkan,,
kawan saya tu kerja kat hospital usm,,
maka marilah kita hantar laptop nazak kita ke husm,,
kelas ko laptop,
laptop lain rosak hantar pg kedai pc, ko dihantar ke hospital tu..hahaha

harapnya kawan itu boleh lah tengok2 kan laptop saya,,
mintak2 boleh retrieve balik segala file dalam tu,,
my picture paling penting,,
sayangg wuuu,,
juga file final thesis ..harta karun tu..

debar2 tunggu update dari kawan itu..huhu

~entry bosan~

okei nak bagi tak bosan, sambung sikit lagi haha

rupanya ada CPUV baru..
british council ape ntah tu haha,,
cpuv yang ke 28 kekeke..
haritu lame sgt x masuk cpuv baru sbb masalah blog xnaik kat bloglist tu kan,,
Alhamdulillah dah start masuk balik,,
semoga lama lah dok situ..
sile kumpul banyak2 dan masuk banyak2 lagi..
kekeke,,

4 comments

  1. Tukang kebun punya laptop pun dah nazak nak dekat 2 bulan belum sempat hantar hospital.
    Dah puas hubby godak tak jumpa culprit-nya lagi.
    Jadi asyik blue screen of death.
    Rasanya ada cookies yang menyorok di dalam buat system heng.
    Ini asyik kena pakai laptop hubby pula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge