tak habis2 dengan cerita laman

rentetan kisah semalam,
(gamba kiri)
pukul 2 tu pokok himawari berdua tu dah mmg flat gile haha,,
dalam panas2 terik tu saya gali balik mereka berdua masuk dalam pasu,,
pucuk die dah lembik mencecah separuh tinggi pokok dah,,
sedih gile tengok, so patahkan dahan pokok bismillah buat support,,
ikat dengan tali bagi nampak tegak haha,,
(gamba kanan)
pagi tadi punya gambar,,
mereka dah nampak segar sikit,,
pucuk n dahan dah boleh tegak sendiri tanpa support,,
daun macam lembik2 lagi,, ade yg dah melecur..
sekarang ni tengah panas, so macam melembik balik dorang..
habis tulis entry ni, saya nak gi alih dorang letak bawah garaj pulak..
hahaha
taknak la cerita suram je kan,,
kat laman ade jugak penyeri sekarang ni,,
boleh la buat sejukkan hati yg cuak ini ☺

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge