Takde SSM kena saman tau..

semalam kecoh dekat group bila ada rakan share artikel ini

bacaan lanjut boleh klik kat sini

as for kami pengedar shaklee jawapannya macam ni

Kami adalah pengedar berdaftar di bawah syarikat Shaklee Malaysia Sdn Bhd, jadi Shaklee Malaysia adalah wakil syarikat kami. Kami tidak perlu mempunyai syarikat sendiri untuk menjalankan perniagaan ini secara langsung atau atas talian. Pengecualian kepada pengedar berdaftar yang berpendapatan RM 500,000 ke atas, anda perlu mempunyai syarikat sendiri – pengurusan Shaklee Malaysia.

haaa begitu katanya,
jadi pengedar2 shaklee yang sah dan berdaftar,,
kalau anda tidak mempunyai syarikat sendiri,,
silalah paparkan status anda sebagai pengedar shaklee ye,,
kalau income dah ratusan ribu macam jutawan Master Cery,, daftarlah syarikat anda..
saya bangga dengan status pengedar berdaftar shaklee dan saya sangat bangga because i have my own company, so saya papar dua2 skali ye,,

KAMPUNG BUJUK ENTERPRISE ( KT0346588-M)

nak jadi bos syarikat sendiri,,
mehla kite berniaga..

3 comments

  1. Yelah… tak logic pulak kalau takat income baru 5-6 ratus pun nak kena register juga. Alamat semua direct sale company semua org tak nak join…

  2. hehe tu la akak kan..yg income kecik2 lagi taknak regi ssm pun xpe..imm dah register lame dah ssm sbb fikir nak serius berbisnes..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge