terima kasih daun keladi

ade rezeki kite bagi lagi..
hewhewhew..
arigatou untuk yang placed order smalam,,
semoga anda murah rezeki,,,
saye pun murah rezeki hendaknye,,
harini saye nak bt spring cleaning,,
(nape spring ehh bukan summer ke winter ke?)
family in law nak dtg,,
tp tarikh xtau lg,,
huuu mse org nak dtg baru nak ngemas,,
hewhewheww,,
umah ai takde la semak sgt,,
cuma takde tmpat nak mletak barang,,
umah takde perabot la katekan,,
eiyyy walopon da jd mak2,,
saye tetap x minat nak beli perabot ke,,
periuk belanga ke,,pinggan mangkuk ke..
nnt banyak2 tatau nak smpan ktne,,
nnt kalu ade barang2 gitu,,
msti la nak kna beli perabot2 nak letak kan,,
pastu nnt kalu nak pindah2,,
banyakla pule barang nak kna angkut2,,
ai is malas tauu,,
so baiklah buat mse skang kite takyah beli pape,,
minimizekn barang smpena nak pindah katenye,,
mungkin nnt kalu ade rezeki,,
dah duduk umah sndiri,,
baru lah perasaan nak membeli perabot itu dtg,,
mungkin lahh,,
makan roti dulu pastu kemas umah,,
babaii

3 comments

  1. saye yg dok umah sewa ni apetah lg kak..kt ruang tamu ade sofa n rak tv je..kt dapur ade rak pinggan je,,dlm bilik ade sbiji almari..hihihi..kalu husband nak beli pn msti cakap,,jangan nnt nak pindah kna byk trip angkat barang..hahhahaha

  2. haah.. rumah akak pun takde perabot.. kalau tetamu datang duk atas lantai je..hehehe.. sekadar apa yg ada.. malas nak banyak2 perabot.. rumah sewa.. leceh bila nak berpindah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge