Testimoni : PEPPERMINT GINGER PLUS

mse mule2 join shaklee Pn Manis(name dirahsiakan)
soh saye suggest produk yg boleh buang angin,,
pn manis ni 2nd customer saye lepas gadis misteri,,hehehe
tgk2 snarai produk,,
hoo ade yg name ginger,,
pastu gi study sikit2 psl PEPPERMINT GINGER PLUS ni,,
sesuai ntuk buang angin,,
so saye cadangkan pn manis amek produk ni,,
br trial pack je sbb takut tak serasi,,
harini dpt repeat order dr Pn Manis lg,,
nak order PEPPERMINT GINGER PLUS,,
die katee,,
“immmmmm skang suar da tak ketat sangat,,sukeeeee”
“dah tak rase nak muak/muntah”
“yg pnting snang nak zip seluar”
hihihi tak sangka plak PEPPERMINT GINGER PLUS boleh jd ejen pengurus,,
saye suggest kt die untuk buang2 angin je ritu,,
so sape2 yg syak badan besar sbab angin tu,,
moh2 try PEPPERMINT GINGER PLUS,,
mcm pn manis,,
sesuai la untuk org2 yg slalu berangin satu badan tu,,
smpai nak bt keje seharian pun x slesa kan,,
serba tak kena,,
saye berangin kalu mkn buah prune je,,
itu pn seksa satu hari duduk serba tak kena,,
so tau la sikit2 cane perasaan ketidakselesaan tu,,
jom pekate anda yang ade msalah angin2 badan,,
meh try PEPPERMINT GINGER PLUS,,

pm 017 9191 671(name saye imm)


nota besar 1:

nota besar 2 : 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge