TIDAK MENGGELIAT untuk elakkan cramp betis masa hamil

Kandungan 1 :
Cramp betis datang seawal kandungan 4 bulan, berterusan sampai bersalin. Boleh dikatakan tiap2 malam cramp sampaikan saya tahan diri dari menggeliat. Kalau menggeliat confirmed cramp betis kronik menyerang. “TIDAK MENGGELIAT” semasa dan bangun tidur diteruskan sampai semalam haha. Bunyi macam hek elehh, tapi cuba anda tahan diri dr menggeliat especially waktu bangun tidur. Apa rasa? Hilang nikmat bangun pagi korang tau.

Kandungan 2 :
Tidak lagi diserang cramp betis masa tidur@bangun pagi sebab saya tak menggeliat. Cramp paha sampai ke kaki yang kronik sampai takboleh berjalan elok beberapa hari pada kandungan 7 bulan. Sebabnya tersalah posture masa nak angkat barang.

Kandungan 3 :
Kandungan mencecah 7 bulan, belum pernah diserang cramp walaupun sekali. Tadi ada tindakan reflex tiba2 menggeliat tapi takde tanda2 cramp pun ~terasa wooooowwwwww sebab aku ni dah hampir 4 tahun TAK MENGGELIAT weii

~ Terima kasih pada ostematrix jugak.. bukan overclaim, tp saya tahu ape kebaikan yang oste bagi kepada saya sepanjang 4 tahun ni.Alhamdulillah~

imm,
01/11/2015
14:48

0 comments

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini http://www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge