Ubat untuk buang cekenit

Assalamualaikum semua,

Banyak betul entry tertunggak. Kes tukar telefon la ni. Gambar/video dok dalam phone lama, pastu bila nak update, xde gambar, terus mematikan niat huhu. Pastu lupeeee hmmm.

Ni rentetan kisah cikenit masuk telinga aicha buat kali ke enam awal tahun ritu. Kami ke klinik panel, Klinik Fatah&Abdullah cawangan taman bendahara PC. Nama doktor situ Dr Rozita yang peramah (banyak cakap hoii dr ni hihi).

Dah dapat ubat, balik la titik ubat yang dr bagi tu. Hasilnyaa, jeng jeng jengg.

Amaran : Sape yang macam geli geleman jangan tengok video ye. Hihuhi

Hamekkaww, keluar hidup2 lagi.

Kelakar masa cikenit keluar tu. Aichan tengah baring tapi badan dia macam keras kejung je. Nasib baik mami masuk bilik nak ambil aqil, pastu tengok aichan camtu kite tanya la dia sakit telinga ke?

Ai : Aisya tak sakit, tapi telinga aisya ada benda berjalan. (Muka tegang hahahahha)

Mami ingat ubat titik tu yang mengalir keluar, laju2 pegi ambik tisu. Datang dekat rupanya cikenit bulat gomokk debok dok bersiar2 kat cuping telinga dia. Huhu.

So, Alhamdulillah. Next time kalau cikenit masuk lagi (hopefully tak la), tapi kalau ada jugak, dah tahu la nak pegi ambil ubat kat mane. Yeheeyy thanx to ubat Dr Rozita. Berkesan gile.

inilah gerangan ubat yang diperkatakan itu.. terima kasih soluwax ear drops kerana telah menyelamatkan anak saya. hihi

Semoga bermanfaat ye korang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge